Archive for juli 6th, 2014

Disneyland Paris

söndag, juli 6th, 2014

image

Vi är på Disneyland Paris. Kom hit vid 17 – tiden igår. Står på en STOR parkering precis utanför entrén till nöjesparken. Ingen ström men dock ett kanonläge.  30€ /natt kostar det så det är relativt dyrt för att få en liten asfalterad plätt.

image

      Många platser att välja på…

image

Igårkväll skulle vi bara ta oss en liten promenad runt i området och hamnade till slut på ”Hollywood planet” – en restaurang med hysteriskt med människor, TV:apparater, musik mm. Vi käkade iallafall och barnen var nöjda.

image

Vilket jäkulst stället det här är. Kilometervis med attraktioner. Vi har löst 2 – dagars biljett för båda parkerna här; disneyland park & Disney studios. Vi betalade för 2 vuxna och 2 barn 530 € – alltså nästan 5000:- på inträdet. Det som är bra är ju att när man väl kommit in så är allt gratis (förutom mat och dryck). Alla aktiviteter och åkattraktioner kan man åka om och om igen.

image

Det är mellan 5-25 minuters kö till attraktionerna idag. Känns relativt lugnt ändå. Parken är ju så otroligt stor så den sväljer väl hur mycket folk som helst.

image

Å fam Taflin fick åka längst fram i nån blöt åkattraktion. Jag gör mig ju som vanligt bra på dessa bilder…