Archive for juli, 2013

Tjejklassikern

onsdag, juli 31st, 2013

Tjejklassikern är numera avklarad. Cyklingen i juni gick mer än bra och simningen i juli tog jag mig igenom utan att drunkna men heller inte mycket mer. Klassiker-medaljen är beställd och landade i brevlådan för ett par dagar sedan. Nöjd med min insats, men allt kan göras bättre å det tänker jag göra. Kör ett år till med tjejklassikern sen får vi se om jag vågar mig på att kliva upp på halvklassikern till nästa år…

Roligast av grenarna var cyklingen, jobbigast var nog löpningen ändå och tråkigast var Vasaloppet. Hoppas kunna tycka att Vasaloppet blir lite roligare i år. Löpningen lär väl bli minst lika jobbig men vill slå fjolårets tid. Apropå att slå fjolårets tid så har jag påbörjat min löpträning. Fuck vad jobbigt! Alldeles för tung för den sporten. Men det kan bara bli bättre. Nytt pass imorgon igen – i nya löpartajts :-)

Himlabadet

onsdag, juli 31st, 2013

2:a dagen på min semester och det har varit riktigt grått och regnigt idag. Vi har ju besök av fam. Täfteå dessa dagar så det är som ändå fullt upp. Dagen har bestått av lite shopping, Himlabadet åsså räkor och vin nu ikväll. Imorgon ska pojkarna ut och köra cykelpass på morgonen så då tar Ida och jag barnen och far på IKEA och käkar frukost-buffé. Kanske får bli lite shopping också.

Problem

tisdag, juli 30th, 2013

Jag har haft problem med bloggen men nu är jag tillbaka igen!