Tjejklassikern

Tjejklassikern är numera avklarad. Cyklingen i juni gick mer än bra och simningen i juli tog jag mig igenom utan att drunkna men heller inte mycket mer. Klassiker-medaljen är beställd och landade i brevlådan för ett par dagar sedan. Nöjd med min insats, men allt kan göras bättre å det tänker jag göra. Kör ett år till med tjejklassikern sen får vi se om jag vågar mig på att kliva upp på halvklassikern till nästa år…

Roligast av grenarna var cyklingen, jobbigast var nog löpningen ändå och tråkigast var Vasaloppet. Hoppas kunna tycka att Vasaloppet blir lite roligare i år. Löpningen lär väl bli minst lika jobbig men vill slå fjolårets tid. Apropå att slå fjolårets tid så har jag påbörjat min löpträning. Fuck vad jobbigt! Alldeles för tung för den sporten. Men det kan bara bli bättre. Nytt pass imorgon igen – i nya löpartajts :-)

2 Responses to “Tjejklassikern”

  1. Bella Says:

    Heja Heléne! Det är alltid tungt i början men det blir bättre efter en månads löpträning. Kör hårt!

  2. Heléne Taflin Says:

    Tack Bella! Jag fortsätter kämpa på.

Leave a Reply