Archive for juli 2nd, 2014

Lämnar Sverige

onsdag, juli 2nd, 2014

Nu har vi lämnat Sverige.
Lite häftig känsla att åka över Öresundsbron, framförallt sista biten då man åker ner under vattnet i en tunnel.

image

           Brotullen på svensk mark

Vi firade med en chokladboll när vi kom över på dansk mark.

image

           Tunneln under Öresund

Nu är nästa mål Rödby och färjan över till Tyskland. Vi hade ju som mål att ta oss till Bremen ikväll där jag har hittat en bra ställplats men jag vet inte om vi hinner så långt. Vi blev lite väl länge i Sverige och Helsingborg för lunchstopp, inköp av mat samt tankning. Men vi får väl se hur långt vi orkar. Tjejerna är fantastiska iallafall och gnäller ingenting (än så länge).

image

                 Danmark

Varberg

onsdag, juli 2nd, 2014

Varberg och fam Bengtsson/Nystuen har verkligen levererat. Fantastiskt väder,  god mat, trevligt sällskap och härlig miljö. Kul att få träffas när vi inte setts sen Thailand i november -13. Dessutom hade dom ju även får på gården å dessa blev ju tjejernas små kelgrisar.

image

På tisdagen fick det bli en löparunda efter frukost och sen bjöds det på jordgubbstårta innan vi bestämde oss för att bli lite kulturella. Varbergs fästning kan man ju inte missa när man ändå är här. Vi hängde med på nått som hette ”dramatisk visning” och det var som en rundvandring och ett skådespel samtidigt. Verkligen bra och roligt.

image

image

Sen fick det bli glass på stan innan vi åkte hem och blev bjudna på grillmiddag.  På kvällen bestämde sig Maja och Linn för att bada så vi åkte ner till havet en sväng å bada gjorde dom trots att det var lite kallt.

image

Ett par mysiga dagar med härliga vänner.  Tack Sara, Sverre, Linn och Anton.