Archive for november 9th, 2013

Hemma!

lördag, november 9th, 2013

Hemma och kämpar med att hålla oss vaken.
Jag har givit getlagen ett nytt ansikte!

Hemresan

lördag, november 9th, 2013

Resan från Koh Lanta till Krabi gick bra, men dom kör verkligen som dårar här i Thailand. Omkörningarna är inte att leka med, men vi kom iallafall fram till flygplatsen i god tid.

Krabi flygplats skulle kunna vara en av de tråkigaste flygplatser på jorden. Å vi hade tre timmar att slå ihjäl där utan affärer eller nått. Jag hade dessutom ont i huvudet åsså kändes det som att jag hade lite feber. Vi fördrev lite tid med att skriva det sista i dagboken som tjejerna hade som uppgift från skolan.

image

När vi äntligen fick kliva ombord på planet var det till vår besvikelse en äldre modell av Thai’s flyg och alltså inga mediaspelare vid varje plats.

Väl i Bangkok såg vi fram emot mat och shopping. Maten fick bli Burger King men shoppingen var klen. Lite sprit och tuggummi åsså en parfym till Pether var allt vi handlade. Tjejerna började bli riktigt trött å klockan var nu vid midnatt. Vi satte oss vid gaten och Maja somnade direkt. När det var dags att kliva på planet var Maja helt omöjlig att väcka. Till slut fick vi bära henne då vi inte kunna få liv i henne. Hon sov hela tiden, sov när vi satt ner henne i flygstolen och spände fast henne och soc sedan i 8,5 timma – bara så där. Thea somnade också så fort vi kommit upp i luften och sov lika länge. Skönt att kunna sova bort dryga 8 timmar av den 11 timmar långa resa.

image

Nu har vi drygt en timma kvar innan vi landar på Arlanda. Det ska bli otroligt skönt att få sträcka på benen och röra sig.