Archive for november 1st, 2013

Fredagsmys

fredag, november 1st, 2013

Efter ett par timmar inomhus blev badsuget för stort så då klev vi ut och badade lite. Som tur var hade det hunnit blir eftermiddag och solen inte lika stark. Thea gick till den övre poolen och snorklade lite med en annan tjej som heter Linn

image

image

Maja stannade i den nedre poolen och lekte med en hel bunt nyfunna vänner, alla i 7-års åldern. De lekte i timmar i poolen, till slut gick vi plocka upp Maja mot hennes vilja, när solen gått ner. Hon slocknade på sängen när vi andra duschade och gjorde oss i ordning.

image

Nu har vi precis käkat middag. Ikväll var vi alla ganska trötta så det fick bli middag här på resorten. Tjejerna är jätteduktig på att testa nya maträtter å om det inte tycker om maten så köper man bara nått nytt eftersom maten kostar ca 30-50:-/port. Vi har redan skaffat oss lite olika favoriter. Ikväll blir det tidig kväll här på Koh Lanta. Vi har köpt lite godis nu och ska gå hem och spela lite kort innan det är dags att sova. Misstänker att tjejerna kommer sova gott vid 22-tiden.

Idag har det varit väldigt varm och det varma håller i sig även på kvällen. 29 grader nu när vi sitter ute och käkar. Som kallast blir det 25-26 grader på natten, men aircondition i bungalowen är vår bästa vän när värmen blir för tuff.

Varmt

fredag, november 1st, 2013

Idag är det fredag och olidligt varmt.
Vi tog två timmar vid poolen efter frukost men solen knäckte oss. Trots att vi häller i oss vatten och mest badar hela tiden så är det för varmt att vara i solen. Vi fick krypa in i vår bungalow med aircondition och läsa. Nu har vi precis ätit lunch. Vi ska vila en stund till från solen. Det får bli lite läxläsning nu i skuggan eller inne. Har köpt lite goda fruktshakar som omväxling till vatten och läsk.

image