Archive for november 3rd, 2013

Söndag kväll

söndag, november 3rd, 2013

Ännu en dag med sol heeeela dagen. Jag och tjejerna tog en timmes massage efter lunch. Thea tyckte det kiklades, jag tyckte det mesta var skönt och Maja njöt 60 minuter och ville helst att de aldrig skulle sluta. Hon vill absolut ha massage igen.

Annars har väl cyklopen använts flitigt idag både i poolen och havet. Huden bränner lite nu på kvällen så det får nog bli lite Alovera ikväll för solbränd hy. Tyvärr finns det inga parasollet här nere och solstolarna under palmerna bokas av småbarnsföräldrar med morgonpigga barn.

Idag har vi tagit en promenad till höger på stranden och kollat in de andra resorterna här på Klong Dao Beach.  Ikväll tog vi till höger på stranden och gick ganska långt bort innan vi bestämde oss för en restaurang. Tyvärr var det bara Pether som var nöjd med maten så imorgon kör vi nog nått gammalt beprövat kort som t.ex. Easy bar.

På vägen hem mötte vi våra vänner från Varberg så vi satt kvar ute på hotellet och spelade lite kort. Tjejerna tog varsin fruktshake och vi vuxna tog ett glas vin. Vinet är kanske inget att skryta om men nått glas då och då funkar. Nu är det lite läxor innan sängen väntar på oss. Imorgon väntar en ny dag i paradiset. Vi har nu varit här ganska bra precis i en vecka.