Archive for november 6th, 2013

Allt har ett slut

onsdag, november 6th, 2013

Vår resa börjar närma sig slutet. Imorgon torsdag är vår sista heldag här på Koh Lanta. På fredag kommer taxin och hämtar oss 15.30 och kör oss till flygplatsen i Krabi. Kl 20 flyger vi mot Bangkok och landar dör 21.20, sen har vi några timmar att slå ihjäl på Bankoks flygplats tills klockan är 00.45 då flyget mot Sverige och Arlanda startar. Vi landar på Arlanda 06.05 svensk tid på lördag morgon och sen går tåget 09.40. Vi planeras komma hem till Sundsvall 11.55. Då har vi åter igen rest lite drygt ett dygn från dörr till dörr.

Svenska skolan – Sanuk

onsdag, november 6th, 2013

Imorse var vi och hälsade på svenska skolan i Thailand. Skolan heter Sanuk och ligger här på Koh Lanta – bara 5 minuters promenad från vår resort. Vi träffade rektorn och fick info om skolan samt fick en rundvandring på skolan. Tjejerna tycker det var jättespännande och vill gärna gå där om vi skulle göra en långresa. Nu vet vi inte om det blir någon sån resa men nu vet vi iallafall lite mer om skolan och vi hade alla en bra känsla när vi gick ifrån skolan.

image

Sen har vi kört lite poolhäng och ikväll tog vi tuk-tuk in till stan för att käka och shoppa lite. Jag och tjejerna bestämde oss för att fixa naglarna. Motivlack tig tjejerna och jag tog fransk manikyr. Vi blev alla jättenöjda. Efter det letade vi upp ett sånt litet mobilt gatukök som stekte bananpannkakorna med chokladsås till oss. Då klockan började närma sig 22.30 insåg vi att det nog var dags att ta en tuk-tuk och åka hem. Väl hemma började det regna. Å mör det regnar här så regnar det ordentligt. Det bara dånar på taket och när man tror att det inte kan regna mer så ökar det lite ännu mer.

image

Mina naglar är längst upp till vänster med fransk manikyr. Majas naglar är under mina och föreställer vita tassar på svarta naglar. På Theas naglar är det palmer i solnedgången.