Archive for november 2nd, 2013

Tvätta kläder

lördag, november 2nd, 2013

Idag lämnade vi in två kassar med smutstvätt vid 10-tiden. Vid 18-tiden fick vi tillbaka nytvättade kläder i fina höger, allt för 92 baht (ca 20 SEK). Vi lämnar nog in större delen av våra kläder innan vi åker hem så vi slipper börja med att tvätta när vi kommer hem. Löjligt billigt!

Lördag i paradiset

lördag, november 2nd, 2013

Ännu en dag i paradiset. Badning på fm, liten tupplur mitt på dagen åsså shopping i Saladan på eftermiddagen/kvällen. Tjejerna köpte cyklop och snorkel.

image

Sen blev det lite annan shopping också. Nån klänning, saronger, bikini mm. In till byn satt vi på flaket på en bil. Stundtals körde han ganska snabbt. Tjejerna tjöt av förtjusning – själv såg jag bara faran om det skulle hända något. När det var dags att åka hem tog vi en gammal hederlig tuk-tuk. Dom går inte fort men är trevlig att åka. Dom är nog heller inte byggd för att köra en hel skandinavisk familj i.

Nu blir det tunering hemma i bungslowen. Vändtia och finns i sjön. Har även köpt hem lite lördagsgodis. Imorgon har vi inga planer (som vanligt). Eventuellt går jag ner på strand och tar en massage. Åsså ska vi förstås testa att snorkla lite i havet nu när tjejerna köpt riktigt snorkelgrejor.

Det går verkligen ingen nöd på oss. Vi njuter av varje sekund. Gnäller ibland på att det är för varmt, eller att den färska ananasen är slut på frukosten eller något annat banalt. Men detta är vår vardag just nu!