Archive for oktober 29th, 2013

Tisdag 29/10

tisdag, oktober 29th, 2013

Vi har nog ändå inte lyckats ställa om oss än efter tiden här nere i Thailand. Ingen av oss kunde somna igår kväll. Jag la inte igen mina ögon förrän vid 02 inatt. Som tur var hade vi ställt klockan på 09 imorse så vi inte skulle missa frukosten.

Idag har det varit kanonväder hela dagen. Man får inte klaga på vädret men idag har det nästan varit FÖR varmt. Vi kom ut i solen vid 10.30, men man fick varva poolen och skuggan. Vid 12.30 gick vi in och la oss en stund i vår svala bungalow och läste, sov och gjorde lite läxor. Sen kröp vi ut i solen igen vid 14-tiden. Då spenderade vi tiden i vattnet fram till 17.

Vi har fortsatt umgås med den jättetrevliga familjen jag berättade om igår. De bor ju på samma resort. Dom kommer från Varberg och har en flicka som är ett år yngre än Majsan.

Ikväll tog vi en promenad nere på stranden. Hur många restauranger som helst. Vi valde till slut den restaurang dom hade mest färgglada lampor :-) Massa god mat och dryck!!! Sen när vi kom hem satt vi kvar ute och pratade med lite andra svenskar, käkade lite chips och drack lite öl och barcadi.

Nu är kl 22 och hela familjen ligger nerbäddad på rad som små röda räkor. Imorgon får vi se vad som händer. Inga planer. Grymt skönt. Love it!

Ännu en dag i paradiset

tisdag, oktober 29th, 2013

image