Archive for oktober 6th, 2013

Tapas

söndag, oktober 6th, 2013

image

Ikväll fick det bli tapas till middag. Eller kallas det kanske anti-pasta?! Småplock?! Själv kallar vi det italiensk buffé. Söndagsmiddag och ett gott vin får sätta punkt för denna lediga helg.

Ordning & reda

söndag, oktober 6th, 2013

image
Idag har vi haft lite städdag här hemma. Mest bara gått omkring och plockat. Skjutsat nått barn på träningen, plockat lite till, handlat middag å plockat lite till. Asså jag går igång på ordning & reda. Var sak på sin plats är ju så förbannat tillfredställande. Inte en massa tjafs som ligger och skräpar överallt.

Städade ur skåpet som Gud glömde också. Hittade 1900 spänn.  Life is good – framförallt i köket just nu!

Brödbox

söndag, oktober 6th, 2013

image

Jag hittade den clas Ohlsson. Den allra sista!!! Å nedsatt pris var det också. 79:- katsching!.

Husbil

söndag, oktober 6th, 2013

image

Vi har ju köpt en husbil!! Nu i veckan levereras den hem till oss. Sen är det egentligen slut på säsongen och den ska ställas av inför vintern, men vi har redan börjar handla lite. Nya täcken och kuddar åsså lakan som matcher övriga klädseln i husbilen. Wiiii

Brödlåda

söndag, oktober 6th, 2013

är på jakt efter en brödlåda. Blir galen när brödet ligger slängt hipp som häpp på bänken. Denna lördagkväll har tillägnats internet för att hitta en snygg brödbox. Hittade denna underbart snygga:

image

Finns dock ett ”men” och det är priset. Endast 1199:-!!! Om vi skulle slå till på denna skulle vi aldrig mer ha råd att köpa bröd. Men skam den som ger dig. Plötsligt ramlade jag över denna:

image

Här finns det inga ”men”. 199:- och finns både i svart, vitt och grått. Får bli en sväng till Birsta imorgon!!!

Bloggkaos

söndag, oktober 6th, 2013

Håller på att bli galen på bloggen. Bloggappen i mobilen funkar inte. Wordpress på datorn måste uppdateras till en senare version men det funkar inte. JAG BLIR GALEN!!!! Nu blir det nån slags nödlösning. Saknar verkligen att blogga. Vi går se hur det går.