Archive for augusti 7th, 2013

Stenungsund

onsdag, augusti 7th, 2013

Vi är framme i Stenungsund. Jag började med en löprunda direkt. Mest bara för att göra bort det hela. Stenungsund ligger typ mitt uppe på ett berg så första halva löprundan blev nedförsbacke och andra halva blev ett helvete.

Till middag blev det färsk rödspätta, lax i olika valörer samt färskpotatis. Så jäkla gott. Sen har vi mest hängt, druckit rödvin och skrattat i massor! Underbart avslappnat och skönt. Imorgon får vi se vad som händer… Livet hos familjen Thisell/Halvarsson är lättsamt och enkelt, precis som livet ska vara.

Västerås

onsdag, augusti 7th, 2013

Igår startade vi vår smestertripp. Västerås blev första stoppet. Elit Hotell stod för login och det var väl inte så jättemycket att skryta om. Ok rum men ett badrum under standard som stod där med sina beige-bruna badrumsmöbler och en hårtork som mer såg ut att höra hemma på museum. Vi käkade på ”Texas longhorn” igårkväll. Fantastiskt gott. Sen blev det slapp på hotellrummet till mums-mums på Skansen.

idag har vi hunnit med ett besök på ”Lager 157″ där vi shoppade lös ordentligt. Love it! Tyvärr hade inte vinterklädern kommit än så dessa får vi beställa på nätet senare. Nu drar vi vidare mot Stenungsund och familjen Thisell/Halvarsson. Härligt att ses igen trots att det bara var ett par veckor sedan de lämnade oss i S-vall.