Archive for oktober 20th, 2012

Lördag 20/10 i Egypten

lördag, oktober 20th, 2012

Lite bättre väder idag, men inte helt molnfritt, men vi märker när solen kommer fram helt att det blir tokhett. Den värkligen bränner. Så lite moln gör det hela bara behagligt. Vi hämtade upp tjejerna kl 12 på Superkids och valde idag en ny bassäng med solsängen bl.a. i vattnet. Jätteskönt att ligga där i vattnet när solen gassar som bäst. Lunch vid nån poolbar innan vi förflyttade oss till vattenrutschkanorna på eftermiddagen och tillbringade en del tid där.
Maja hade bokat in en egen aktivitet på kvällen – Clownen coco´s kalas. Thea var inge sugen på att gå men Maja var på G. Så hon hoppade gladerligen in i duschen och gjorde sig i ordning för kalas. Lämnade henne kl 17.30 och hämtade upp henne kl 20. Då hade de ritat teckningar, haft disco, ätit mat och tårta och lekt en massa. Hon hade haft skoj. Vi andra i familjen slappade en del på hotellrummet. Vi vuxna låg och läste och Thea satt och ritade ute på balkongen. Vid 19 gick vi och käkade. Kvällens tema var ”gala-middag” – inget vi märkte av direkt och kunde efter matintag utese kvällens mat till veckans sämsta!
Vi hämtade upp Majsan på vägen hem och sen fick det bli lite chips och kortspel på ballkongen. Imorgon väntar en snorklingsutflykt hela dagen så då ska vi upp tidigt!