Söndag 26/7

Enligt väderprognosen skulle det bli sämre väder idag så vi bestämde oss för att flytta 15 mil nordost till en ö i Adriatiska havet som heter Krk. Vi inriktade oss på en camping som heter Jetzevac. Den campingen har blivit utsedd till Kroatiens bästa för nått år sedan. Dock fick vi (enligt oss) en helt värdelös plats. Men jag hade en plan. Att kliva upp tidigt imorgonbitte och haffa åt mig en bättre plats av nån av de som checkar ut. Detta är nått som min far lärt mig – att leta bättre platser nästa morgon. Tack älskade pappa?

Nu ikväll promenerade vi in till staden Krk som bara ligger nån km från campingen. Vi käkade på en av alla de restuarunger som ligger i hamnen. Det var otroligt mycket folk som rörde sig där och mysigt med allt som hände där nere på kvällen. Dock är det inte (längre) så billigt att äta och leva här, iallafall inte i turistorterna. Vår middag gick på 800 Kona vilket är ca 1066 SEK. Då åt vi alla 4 från vuxenmenyn. Jag och P delade på en flaska vin samt Tt vi drack en appretiffe före maten åsså drack tjejerna 2 drickor var. Dock billigare än i Sverige men dyrare än vad vi tänkt oss.

nu är det dags Tt kolla lite film och sen ska jag upp tidigt imorgonbitte och roffa åt mig världens bästa plats.

Leave a Reply