Aquacolors Porec

Idag har vi besök Porec aquapark som är en helt ny park full med vattenrutchkanor av olika slag. Parken hade premiäröppning i maj i år.

FB_IMG_1438171558628

Här fanns ju det mesta i vattenlek-väg, allt från Europas längsta vattenrutschkana till diverse höga, branta, stora och breda vattenrutchkanor åsså poolen vågmaskin.

Sjölv har jag skrikithalsmandlarna ur min egen hals och trumhinnorna ur barnens öron. Thea vägrade till slut åka med mig. Jag för ju sån grym panik när det går lite för fort, blir mörkt eller jag på annat sätt tappar kontrollen.

Tyvärr hade Maja bränt sig lite för mycket på ryggen för att kunna åka allt. Hon har fått bada med tröja på idag och så fort hon varit uppe på land hade hon fått ligga i skuggan. Åsså har vi smörja, smörjt och smörjt. Ska försöka få tag på kylbalsam till ikväll.

Fantastiskt rolig dag här på Aquacolors iallafall som jag rekommenderar alla som är i Porec att göra. Inträde gick på 580 Kona för en familje på 2 vuxna och 2 barn (ca 775 SEK).

Leave a Reply