Fredag

Idag var det lite disigt på fm, med betoning på lite. Både Thea och Maja är ganska brända på axlar och rygg trots att vi smörjer dem med solskyddsfaktor 50 flera gånger per dag. Men så ligger de ju i vattnet konstant och antingen snorklar eller leker på sina flytmdrasser och ringar. Enda gången vi kan locka upp dem är när det är dags att äta. Å hittills är det pannkaka med noisette som gällt till lunch.

FB_IMG_1437895965423

Idag har tjejerna härjat runt på en megastor uppblåsbar ”borg” ute i havet. Så numera har Maja blandat upp sik brända hud med en massa skrapsår på magen och knäna efter att ha dragit sig upp på borgen efter varje gång hon ramlat ner.

FB_IMG_1437896126618

Nu på kvällen har vi varit ganska ”spak” allihopa och mest legat och vilat sen vi kom tillbaka till husbilen. Dagen middag intogs vid 21 – tiden i form av yoghurt och smörgås. Det var allt vi orkade göra. Imorgon väntar Porec aquapark.

Leave a Reply