Måndag 27/7

idag för en vecka sedan lämnade vi Sverige. Vilket också innebär att idag om 3 veckor börjar vi jobba.

idag fixade jag en bättre plats här på campingen. En större och rakare. Allt blir så mycket bättre då. Thea var ner och köpte nybakade baguetter vid stranden och sen satt vi ute och käkade. Fantastiskt.

FB_IMG_1438171568798

Sen fick jag en sån där fixarlust som bara infinner dig ibland. Så jag stack iväg och diskade 2 dagars disk och sen blev det lite tvättning av kläder medan de andra hängde på stranden. När jag väl kom ner på stranden kom molnen. Det gjorde iofs inget. Jag låg på stranden och lyssnade på ljudbok och sov omvartannat. Så himla skönt trots att solen inte lyser. Men måste nog erkänna att nu saknar jag solen efter att inte ha befunnit mig i den på 2 dagar. Dock har det varit väldigt bra för tjejernas hud att få vila lite från solen.

ikväll har vi bara grillat och tagit det lugnt. Får nog fortsätta så. Å imorgon hoppas vi på lite sol på våra kroppen igen.

Leave a Reply