Archive for januari 18th, 2014

Life is good

lördag, januari 18th, 2014

En hittills underbart skön och trevlig helg som jag dessutom inte jobbar. Annars brukar vi oftast vara i fjällen när jag är ledig men nu kände vi för att bara vara hemma!

När jag kom hem från jobbet igår (fredag) stack jag direkt ut på en löptur i snöyran. Riktigt skönt att sen komma hem, ta sig en dusch och lägga sig på soffan och ha en hel lång ledig helg framför sig. Pether hade lovat att fixa middagen som bestod av oxfilé, potatishalvor, sparris, kantareller och pepparsås. Himmelskt gott!

image

Sen bäddade jag rent i alla sängar + att jag köpte nya täcken och kuddar till alla i familjen (en julklapp från svärmor och svärfar), så nu sover vi inte längre på lövtunna kuddar eller i halvskabbiga täcken.

Imorse blev det sovmorgon och långfrukost innan vi startade upp dagen. Det blev bio först, Sune på bilsemester, sen gick vi på stan ett par timmar och både tjejerna och Pether köpte lite nya kläder. Klockan 16.30 var tjejerna bjudna på tjejfest så jag och Pether passade på att käka middag på stan och bara njuta av ett par timmar för oss själva.

Vi avslutade kvällen i soffan hela familjen med lite godis framför TV:n. Nu hoppas jag bara på att min söndag blir lika härlig. På schemat står söndags-brunch med vänner, ett träningspass åsså möte inför kommande fotbollssäsongen på kvällen. Just nu leker livet och jag försöker njuta så mycket jag vara kan.