Österrike och Alperna

Österrike är galet vackert och galet varmt. Vi har kört över Alperna idag. Det är så fint här att varken bilder eller ord beskriver det rättvist.

FB_IMG_1437508293686

Vi stannade för att köpa en glass. Hann knappt äta upp den innan den smälte och rann ner över våra händer. 32,6 grader i skuggan visar termometern.

Försöker förklara för tjejerna hur vackert det är men de är föga imponerad av landskapet. Själv är jag så till mig av det vackra så jag skulle kunna kissa i trosorna.  Här måste jag semestra nån gång mer än att bara passera.

FB_IMG_1437508306456 FB_IMG_1437508313786

Vi har stannat på en camping några mil från Village, ”terrassen camping”. Mitt ibland alla berg och precis vid en alp-sjö. Vi började med ett dopp direkt. Sen har vi grillad korv och hamburgare och nu ikväll tog vi en kvällspromenad bredvid sjön in till byn. Fantastiskt vackert.

Leave a Reply