Malmö

Första halva delen av dagen gick åt till att ladda ner så mycket musik, ljudböcker och filmer som det bara får plats på våra paddor och smartphones och sen skulle även alla mobiler, ipads och laptops batteri-laddas. Vi har ett gäng med oss och det är bra tidsfördriv i husbilen.

Strax efter lunch tog vi en promenad ner till hamnen/vattnet (kanske havet?!). Vi käkade på Harrys och bara chillade kan det var dags för oss att dra vidare. Vi tackade för oss och kramades hej då med familjen Thisell/Halvarsson och styrde mot Malmö.

20150719_144342

Regn, regn och regn. Ärligt – vad är det för fel på vädret?! Hur ska man överleva hela hösten och vintern om man inte får ladda upp med sol och värme på sommaren?!

20150719_183437

Vi har iallafall bestämt oss för att skippa Polen just nu eftersom det är samma fantastiska väder där som här i Sverige. Vi drar rakt igenom Europa och satsar på att komma varm i ett soligt och varmt Kroatien på onsdag.

Leave a Reply