Kackerlackor

Så har ju då stött ihop med mina värsta mardrömmar – kackerlackorna! Ni som känner mig vet att jag är rädd för allt som sorteras under kategorin ”djur”. Här nere tog det nästan 4 dagar. Jag har ändå sprutat bugs-spray i alla möjliga tänkbara avlopp, hål eller andra kryp-in.

Idag när jag fick se den i vår dusch ville jag skrika, hoppa och allmänt tillkalla hjälp. Han låg i och för sig på rygg och såg ganska död ut men plötsligt rörde han på ett ben. Blixt-snabbt högg jag åt mig buggs-sprayen och sprayade halva flaskan på honom så han gled över duschgolvet av trycket från flaskan. Sen tog jag lite ”myggA” och avslutade sist med solkräm med skyddsfaktor 25! Så diskret som möjligt gled jag förbi tjejerna, viskade vad som hade hänt i Pethers öra för att sedan deklarera för personalen på resorten vad jag nyss sett i vårt badrum.

Jag hade förväntat mig uppskärrade miner, folk som skulle komma springande och så. Farbrorn kollade lite på mig, letade i mycket lugn takt efter bön spray som han först inte hittade sedan följde han med Pether in i vårt rum. Han tittade på kackerlackan och skrattade ”it’s dead”, tog upp den med handen och gick.

Nu har jag åter igen sprayat med min bugs-spray. Hoppas slippa ser fler av dessa hemska smådjur…

Leave a Reply