Onsdag 30/10

Idag blev det som vanligt sol och bad på fm, men idag försökte vi hålla oss mer i skuggan. Vi är alla lite brända efter igår. Det går nästan inte att vara i solen. Som tur var kom det lite moln idag iallafall. Vid 15-tiden kom det en regnskur då tog vi en taxi in till byn för lite shopping. Nån klänning, lite byxor och några saronger blev det. Vi tog en tuk-tuk hem. En äldre kvinna skulle köra oss. Hon gjorde förmodligen sin första dag på jobbet alt. Samhällstjänst. Tuk-tuken, som jag misstänker var tillverkad på tidigt 40-tal var så skraltig att vi efter ca 100 meter fick omorganiser oss så vikten blev mer jämn annars skapade tuk-tuken i backen. Hon kunde heller inte starta den själv utan en annan fick komma och starta den åt henne. När vi åkte skrattade alla åt henne när hon kom körande. Spännande var det, å lång tid tog det för hon körde vääääldigt långsamt…

Nu ska vi duscha sen blir det nog middag här på Dr Lanta. Det blir snabbt svart här. Vi brukar gå in när det börjar skymma och när vi duschat och bytt om är det kolsvart.

image

Leave a Reply