Archive for oktober 29th, 2015

Lata dagar

torsdag, oktober 29th, 2015

Igår blev det en sväng in till Saladan igen. Lite shopping. Tjejerna börjar förstå sig på det här med att pruta. Vi handlade lite på Lanta Market innan vi tog en tuk-tuk hem till DR Lanta. Middagen käkade vi här på resorten.

Våra dagar har hittills sett ganska likadan ut. Rukost strax före 10, sen blir det sol och pool häng fram till 14 då vi käkar lunch. På eftermiddagarna blir det ibland mer sol och bad eller lite läsning inne i bungslowen/ute på altanen. Sen duschar vi och gör oss i ordning för att gå och käka nånstans å när vi sedan kommer hem vi 21 – tiden brukar tjejerna göra läxan å efter det är det lite slappning med internet/läsa bok innan klockan är midnatt å vi släcker för dagen. Sköna, lata dagar.

2015-10-26_12.37.06

Tidsomställning

torsdag, oktober 29th, 2015

Vi kom i lördags och idag är det torsdag och första gången jag vaknar före klockan ringer. Kan låta dumt att man ställer klockan när man har semester men det är för att frukosten bara serveras fram till kl 10 så vi måste upp senast 9.30. Hittills har vi varit som döda sillar när klockan ringer och vi har verkligen masat oss upp ur sängen. Men idsg vände det! Vaknade 08.00 och kände mig utvilad.