Archive for maj 2nd, 2014

Madame Tussaude

fredag, maj 2nd, 2014

Igår var vi på Madame Tussaude. Det som mötte oss när vi kom fram var en lång kö – vi skrattade lite för oss själva eftersom vi hade köpt ”priority tickets”. Det visade sig att kön för ”priority tickets” var 4 gånger så lång som den vi nyss skrattade åt. En lång, jävligt oorganiserad kö med guider som knappt svarade på frågor.

20140502-223519.jpg

Jag och tjejerna gick iväg och köpte lite popcorn och sen kollade vi lite i affärer. När vi kom tillbaka en dryga 20 min hade Pether kommit en bra bit framåt och sammanlagt var det kanske 40 min kö. Säkert ingen lång kötid jämfört med högsäsong men vi hade väl trott att vi bara skulle glida förbi allt och alla.

20140502-223422.jpg

Madame Tussaude var iallafall värt pengarna. Roligt att gå omkring och se på och tjejerna gillade det också. Höjdpunkten var naturligtvis One Direction som hade ett helt eget litet rum åsså kunde man knäppa kort med dem och sedan köpa korten. Thea köpte ett mobilskal med bilden på henne tillsammans med D1.

20140502-223915.jpg

Dryga 3 timmar senare klev vi ut dyng-hungriga så vi kastade oss in på närmaste McDonslds och mulade i oss lunch för att ens orka stå upp. På eftermiddagen låg fokus på sportaffärer. Det blev ”lillywhites” som ligger vid Piccadily Circus” – ett sportvaruhus på 7 våningar!!!! Det fanns mycket bra saker men en hel del skitgrejor också så allt borde kunnat komprimerats ihop till ett par våningar med bara bra saker.

Sen åkte vi ut till sportvaruhuset ”Decathlon” som låg vid canada water. Där shoppade vi lite träningskläder mm. Kvällen spenderades på hotellets restaurang innan vi slog ihop våra små blå. En mycket bra dag här i London blir sammanfattningen.