Stenungsund

Nu är vi på väg på vår ”riktiga” husbilssemester. Vi lämna Sundsvall vid 16-tiden på lördag em. Vi köpte sushi och medan Pether körde så satt jag och Thea bak och kollade på film och smaskade sushi. Naturligtvis käkade Pether också sushi.

2016-08-08_00.11.43

Vi stannade i Kolbäck på en ställplats över natten. Vi kollade lite på invigningen från OS innan vi somnade. Vi passade även på att ta sovmorgon på söndag innan vi for vidare mot Stenungsund.

Nu ikväll har vi varit och käkat middag hos vår vän Tina där även Maja befann sig tillsammans med sin kompis Embla. Vi blev bjuden på smarrig middag i form av färska räkor, havskräftor, musslor och lax. Till efterrätt blev det marängsviss.  Nu är vi åter tillbaka i husbilen för lite sömn. Imorgon har vi planerat att träffa en annan vän och ev gå ut och käka nånstans på kvällen. Ser fram emot det.

2016-08-08_00.12.05

Leave a Reply