Då var vi i Thailand igen. Vi gör samma resa som för 2 år sedan men detta är har vi utökat redan med 3 dagar i Bangkok. Dessutom kommer vi bo här på DR Lanta å Klong Dao Beach 8 nätter och sedan flytta vi bort till Longbeach till en resort som heter Sai Naam Lanta och drivs av en svensk familj.

Vi har det varmt och skönt här. Lite moln ibland men det gör bara att man överlever lättare. Igår eftermiddag regnade det faktiskt så då tog vi en riktig slappareftermiddag och låg inne eller satt på altanen och läste. Livet här är enkelt och skönt.

Ikväll ska vi in till Saladan och shoppa lite. Thea hoppas även på att hon ska få fixa naglarna å Maja vill köpa en Michael Kors väska. Thea gjorde ett riktigt kap i måndags när vi var in och köpte MK-väska + plånbok för 1250 bath (300 sek). Hon prutade och skötte allt snack helt själv.

PhotoCollage_1428676244

Leave a Reply