Sopot

Vi har haft några lata dagar här i Sopot. Det fina vädret fortsätter att förfölja oss men här i Polen är medeltemperaturen 10 grader lägre än i Kroatien och betydligt mer hanterbar. Dessutom blir det kallt på natten vilket innebär att man sover som en prinsessa och slipper vakna som om man precis gått i mål efter ett hårt träningspass.

Pether fyllde ju år också. 42 tydligen. På dagen var vi iväg till ett aqualand här i Sopot. Vi var väl inte jätteimponerad men säkert också ganska svåra att imponera på efter vårt besök på aqualand i Porec, Kroatien. Men vi spenderade iallafall dagen där och det var helt ok.

På kvällen  gick vi strandpromenaden in mot centrum och åt på en helt underbar italiensk restaurang. Det blev tapas till förrätt, pasta till varmrätt och pannacotta till efterrätt och allt sköljdes ner med en flaska prosecco. Lovely!!

FB_IMG_1439322815556

Leave a Reply