Krk

Vi har haft en underbar vecka här på camping Krk. Jag tycker hittills att denna camping varit den allra bästa av de 3 campingar vi har bott på här i Kroatien.

Vädret har varit fantastiskt och temperaturen på dagarna har legat uppåt 36-37 grader och på natten sjungit till 29 grader. Det är fantastiskt med sol men nu är vi faktiskt ganska mättade på sol och värme, iallafall den här kraftiga värmen. Det rinner ständigt om en och man letar skugga för att orka andas. Men visst det har varit alldeles fantastiskt att få ladda batterierna men nu är vi fulladdade och imorgon drar vi norrut.

Vi börjar med att köra till Tjeckien och Brno imorgon för att sedan fortsätta upp till Sopot I Polen på lördag. I Polen har det varit samma skitväder som i Sverige hela sommaren så förhoppningsvis får vi lite svalka där.

Kroatien har varit ett fantastiskt land att semestra i. Vädret, havet, restaurangerna, campingarna ja allt! Misstänker att det inte är sista gången vi semestrar i detta land.

Leave a Reply