Semester 2015

Nu är vi på väg igen. Semester och husbil., precis som ifjol. Dock är vi inte lika minutiöst planerade i år. Än så länge vet vi inte ens vart vi ska åka. Tyskland, Polen, Kroatien och Italien är länder som nämns på önskelistan. Vi får se helt enkelt. Vädret får styra oss lite. Ett första stopp gör vi iallafall hos familjen Thisell/Halvarsson I Stenungsund.

FB_IMG_1437289706380

Vi lämnade Sundsvall strax före 19 på torsdags kvällen. Vi stannade och sov utanför på IKEA-parkeringen I Uppsala innan vi fortsatte mot Stenungsund. Jag och tjejerna slog på en film medan P rattade vidare.

FB_IMG_1437289719100

4 veckors ledighet har vi framför oss och jag kännercmig faktiskt helt lugn i att inte ha det så planerat. Vi får se hur långt vi kommer och vart vi hamnar. Vi längtar efter sol så den får styra oss lite.

Leave a Reply