Gröna Lund

Igår blev det ett besök på Gröna Lund. Jag är ju livrädd för alla åkattraktioner och håller mig helst på backen. Dock lurades jag med att åka nån slagsmål berg- och dalbana. .. vilket ångest. Jag var helt säker på att vi skulle åka av från spåret, ramla ner i backen och dö.

image

Det blev mitt enda åk igår. Tjejerna däremot hade åkband och utnyttjade dom till max. Thea har absolut inga som helst begränsningar och åker med glädje allt som finna.

image

Här åker hon fritt fall med Håkan och Pether. 80 meter hissades dem upp och sedan släpptes dem ner på 2,5 sekunder. Thea ville åka igen men fick inget sällskap så då åkte hon den själv. Sen åkte Thea även en karusell som heter ”Insane”. På hemsidan beskrivs den så här:
” Den här åker de allra modigaste som vill uppleva galna G-krafter och vilda supersnurrar! Sätena roterar fritt kring sin egen axel, så beroende på vad passagerarna väger blir varje åktur unik – precis som varje skriiik”.

image

Leave a Reply