Snart vardag

imagePå väg hem efter två dagars innebandy i Ö-vik. Totalt 4 matcher; en förlust, en lika och två vinster med 19-3 i målskillnad till ABK’s fördel.
Thea tryckte dessutom in 7 mål i en och samma match.

Även om det är roligt att spela matcher så misstänker jag att det är allt runt omkring så som att sova i klassrum hela laget, bada, äta godis mm som är höjdpunkten. Sista matchen idag var en riktig kämparseger. Kanske inget skönspel – mer kötta in bollen. Vi föräldrar på läktaren skrek, hejade och hojtade.

Nu väntar en stoooor tvätthög att ta hand om när vi kommer hem. Imorgon är det vardag igen och vi har massor med väskor att packa upp efter jul, nyår, fjällen och cupen. Även julen ska städas undan. Planen är också att vi ska börja storhandla (kors i taket), äta lite nyttigare och träna lite mera så vi lär nog inte bli sysslolös under 2014 heller.

Leave a Reply