Mot Thailand

Så är vi då på plats i Thailand.
Det var en lååååång resa. Totalt 24 timmar.
Tåg Sundsvall –> Stockholm, flyg Stockholm –> Bangkok. Flyg Bangkok –> Krabi åsså minibuss Krabi –> Koh Lanta.
Fram till Bangkok gick smidigt. Fanns mycket att fixa ned på planet. Nya plan med bra mediadpelare med både filmer, musik och spel på.
I Bangkok blev det en promenad inne på flygplatsen då den kändes hur stor som helst. Närmare 1,5 km gick vi för att komma från utrikes till inrikes flyg.
Jag var då trött så jag ville då kräkas åt alla otroligt trevliga thailändare men just då tänkte jag att jag slår ner nästa thailändare som gör ett ”Sankta lucia” tecken till mig.

Jag somnade på en bänk i flyghallen i väntan på planet till Krabi. I Krabi kom en minibuss och hämtade upp oss. Bara vår familj i hela bussen med sköna skinsäten å fotstöd och fullt liggläge.
Hela familjen sov som stickar 2 timmar på väg till resorten. När vi kom fram var kl 12.00 Thailänska tid (06.00) svensk tid så då hoppade vi ner i poolen och kämpade fram till 19 innan vi äntligen fick sova. Jag lovar vi somnade på 2 min allihopa. Sen sov vi 15 timmar i sträck och vaknade hyfsat pigga, även om Maja bad om att då sova en stund till.

Leave a Reply