Ett genombrott i förhandlingarna

Vi har börjat vant oss i det ”nya” huset. Vi trivs hyfsat även om den efterlängtade mysfaktorn om att bo på en underbar Ölandsgård saknas när man bor i ett tegelhus från 80-talet mitt i ett bostadsområde. Men jag glädjs åt att slippa tillbringa en enda sekund till i det där vidriga huset.

Vi har fortsatt pratat, bråkat, diskuterat, sms:at till husägaren om att vi vill ha tillbaka iallafall hälften av de 12000:- vi lagt ut. I tisdags kom genombrottet. Han gick med på det. Ännu har bi inte sett några pengar… så vi får väl se hur det går.

I början av veckan levde vi uppdelade för att minska risken för att smittas av magsjukan som också härjade. Men i tisdags sammanfördes samtliga gruppen av människor och glädjen var total hos barnen som äntligen fick leka tillsammans allihopa.

Leave a Reply