Melodifestivalen 2013, deltävling 3

1. Eddie Razazazazaz : Ytterligare en Saade-kopia med årets glammigaste knäskydd, å med tanke på hur dåligt han dansade så behövdes dom nog.

2. Elin Peterson: En Pernilla Andersson look-a-like i rosa sparkdräkt?! å refrängen gick nått i stil med do-re-me-fa….

3. Ravillazc: Nää men skjut mig. Samma hemska känsla infann sig som när Bransta City Släckers klev upp på scenen 2002. Vad säger man? ”Kom och ta mig långt härifrån”. Jag har betalat dyra pengar för biljetter till finalen och kommer att tvingas se dessa?! Borde man yrka på att kunna få tillbaka lite pengar för sveda & värk?! En dålig schlager, en jävligt dålig schlager!

4. Amanda Fondell mumlade sig igenom låten och åmade sig lite framför speglarna. Vilket språk hon sjöng på kommer vi förmodligen aldrig att få veta. Hette låten verkligen Damp?

5. Martin Rolinski: lovande start med hiss och neonljus och sen blev han Modern Talking – ”cheri cheri lady”

6. Caroline af Ugglas: Vad går denna flickan på? Knark? Å är det inte Rickard Wolfs bidrag från förra veckan som hon sjunger?! Nää, den Ugglan gick inte!

7. State of Drama: men vad hade hänt med keyboard-killens frisyr? Hämtad direkt ur filmen G. En blandning mellan boyband och pop.

8. Janet Leon: Här trodde jag att vi gått till reklam och att det var Iprens nya reklamfilm men ack så fel jag hade. Det här med kroppsstrumpa har jag aldrig riktigt förstått mig på, men å andra sidan fattar jag inte VILKA som röstar på Ravaillacz heller.

Leave a Reply