Fredag 19/10

Idag har det varit mulet. Vi har knappt sett solen. Trots detta verkar det som att vi har fått lite färg på oss ändå. De dryga 30 graderna gör att det utan problem ändå är skönt att ligga vid poolen i en solsäng och läsa eller slappa.
Vi käkade en sen lunch kring 14.30 innan vi gick upp för att vila lite på hotellrummet. Vi har märkt att Maja har lite svårt att orka med hela dagen och hela kvällen här i Egypten. När klockan börjar närma sig 20 är hon sååå trött. En timmes vila blev det så idag när solen ändå var borta innan vi duschade och faktiskt tog en taxi in till Hurghada för lite shopping. Trevligt men så jäkla jobbigt när alla drar och sliter i en ”hello, where are you from?” ”Are you from Sweden? Tjena mittbena” ”Ååå I love Sweden, har många vanner där i Molmo och Dalarna”… Till slut blev även tjejerna duktiga på att säga ”no thanks”. Pether shoppade lite skjortor och tröjor. Jag och Maja köpte oss ett par converse (original offcourse) för ca 100:-/st, åsså köpte Thea och Maja varsin klocka.
Efter 2,5 timmars shopping (klockan var väl ca 20.30) stod vår taxichafför och väntade på oss för att köra oss hem. Service! När vi kom till hotellet var vi så hungriga så det blev middag direkt, veckans hittills bästa mat. Grillad kyckling och pommes. Sen blev det lite yatzy på balkongen innan vi kröp ner i sängen för att sova.

Leave a Reply