Dag 2: En favoritpryl.

IMG_6019

Jag älskar min Iphone.
Skulle inte klara mig många minuter utan den.
Har ju min kalender där i, närheten till facebook och mailen.
Jaa, hela mitt liv skulle man kunna säga.
Jag brukar ibland skämta och säga att jag vet inte vem jag skulle välja
om jag måste välja mellan Pether och min Iphone,
åsså skrattar jag lite sött och låtsas som att jag inte menar det…

2 Responses to “Dag 2: En favoritpryl.”

  1. pernilla Says:

    Hej! Vi har privat sjukvårdsförsäkring via jobbet…så ett läkarbesök först med en remiss till KBT så kan jag gå sedan. Om inte den läkare jag ska träfffa först anser att jag ska prata med nån annan typ…Så jag hoppas att han är på min sida å remitterar mig. Det finns KBT-läkare i Umeå, enbart privat dock tror jag.

    Trevlig helg!

  2. Heléne Taflin Says:

    @Pernilla: Låter ju kanon! Lycka till!

Leave a Reply