Fuktskada

På jobbet har dom flyttat på arbetskläderna.
Numera hämtas kläderna en trappa ner (utanför omklädningsrummen).
Jag funderar på att klaga.
Det är fukt i dom nya skåpen, så kläderna krymper.
Idag var jag tvungen att ha överska byxknappen öppknäppt,
samt ta en storlek större på tröjan.
Ska de vara så?

3 Responses to “Fuktskada”

  1. Pernilla Says:

    Måste ha krympt…för du är väl inte i samma tillstånd som kanske till exempel jag?!

  2. Heléne Taflin Says:

    @Pilla: du jag önskar att jag vore i samma tillstånd som du men tyvärr är det nog bara fukt i det där klädskåpet.

  3. Åsa Says:

    Ja, vi kör på din linje den är som mänskligast ;) Jag tycker du ska lämna in en skriftlig klagan. Börja med att samla in namnlistor!! Tolerera inte förminskade kläder… Tänk om bara träningsrummet låg lite närmre så kanske man kunde lägga ihop ett å ett? Fuktskada i skåp, träningsrum alldeles bredvid? Neeeej, jag tror du e gravid ;) Kramis!

Leave a Reply