Umeå-vecka

Hänger i min studentlya på dryga 1oo kvm
med egen kokerska och taxiverksamhet!
Hyran är rätt hyfsad också!
Denna vecka i Umeå är snart till enda,
det enda som egentligen återstår är en tenta imorgon,
ja åsså en massa plugg ikväll då!

Veckan har annars bestått i div föreläsningar
med kvaliteter av olika slag.
Har även haft lite praktiska övningar.
Känns overkligt att jag om ca 2 veckor
ska utöva detta på helt normalt levande människor…

5 Responses to “Umeå-vecka”

 1. Pernilla Says:

  Oj, ja det går fort! Nån praktik under hösten på tex förlossningen?

 2. Maggan Says:

  Tjenare Taflinskan!
  Så nu har jag hittat din blogg, kul!
  Vi ses imorr´n på skolan
  /från bruden som skippade träff på Lottas och ”valde” studierna ;)

 3. Heléne Taflin Says:

  @Pernilla: Jo, vi har praktik redan nu på vårterminen: 2 veckor på gyn, 2 veckor på MVC åsså 3 veckor på förlossningen. Höstterminen tror jag består av sammanlagt 14 veckors praktik… Kommer du att vara ”t.ex. på förlossningen” nått i höst?????

 4. Heléne Taflin Says:

  @Maggan: Hej hej! Vad kul att du hittat hit – nu kan vi hetsa varandra :-) Jag valde också plugg framför Lotta´s – fick i.o.f.s. smarrig 2-rätters samt ett glas rött här hemma, så jag ska inte klaga. Men attans vad vi kommer glänsa imorgon på tentan jämfört med våra slappa studenter som bara hänger på krogen. Kram kram

 5. Pernilla Says:

  Ja, ha ha kanske det! Får passa dig så du inte råkar ut för mig…jag är ingen lek när jag har ont! Grymt avis på dig som får praktisera på förlossningen…i nästa liv kanske?!

Leave a Reply