Fredagsmys

Nu när min karriär som sjuksköterska snart är över funderar jag på att byta branch.
En helt ny inriktning faktiskt.
Jag tänkte jag skulle prova på livet som lyxhustru.
Ikväll prao:ade jag på mitt nya jobb.
Kändes ganska bra faktiskt.

IMG_3616
Kom hem till dukat bord och lagad mat,
fick ett glas rött till detta.

IMG_4512
Efter maten tog jag ett långt bad,
jag och mitt vinglas.

IMG_4524
Sen kröp jag in i morgonrocken och ner i soffan,
fixade med lite viktiga saker , t.ex. måla naglarna.

Det känns som att jag skulle kunna trivas som lyxhustru.
Kändes mig avslappnad med ändå hittade jag in yrkesrollen ganska snart.
Ja ,jag tror jag bestämt mig!
Jag ska bli lyxhustru!

2 Responses to “Fredagsmys”

  1. Elin Says:

    Det är tur jag får ha kvar mitt jobb än så länge, för jag kan inte ens föreställa mig hur mitt liv som ”lyx”hustru skulle se ut. Med en man som inte heller har något jobb… Nu när jag snart blir mammaledig (å därmed förhoppningsvis lite nöjdare med livet) istället för sjukskriven så kommer jag gärna med mina två akommor å lever lyxliv hos dig på dagarna!:)
    Kul att se dig igår!

  2. Heléne Taflin Says:

    Elin: Vi kan väl byta lite. Du kommer hit med dina avkommorså kan jag snusa bäbisar så målar du naglarna eller nått?! Kul att se dig med. Kul att du ser fräschare ut som tvillinggravid i v.33än mig som bara är en uppsagd bitter-fitta. Kram

Leave a Reply